FAQs

Cum functioneazã?

Înainte de fiecare joc, echipa ta va trece printr-un briefing obligatoriu în care operatorii noștri de joc (Gamemaster) vor explica regulile și vor răspunde la toate întrebările tale. Fiecare cameră este construită în conformitate cu un scenariu specific și are povestea ei, pe care gamemaster ul o v-a împărtăși cu voi înainte de a vă lăsa în interiorul camerei.
Odată ajuns în escape room, veți începe să căutați indicii și să rezolvați puzzle-uri la fel ca în orice alt joc de calculator, doar ca de data asta totul se întâmplă în viața reală. Noi încercăm să construim camerele de escape room cât mai realiste.

Cine poate juca Escape Rooms?

Toată lumea poate juca!

Nu există o limită de vârstă, ceea ce înseamnă că atât adulții, cât și copiii se vor bucura în egală măsură de timpul lor.

Copiii sub 16 ani ar trebui să aibă cel puțin un adult cu ei.

Nu sunt necesare cunoștințe specifice a.k.a tu și coechipierii dvs. nu trebuie să fiți geniali. Mai mult, toate puzzle-urile nu necesita cunoașterea unei anumite limbi, ceea ce înseamnă că atât turiștii, cât și localnicii pot juca jocul.

O regulă este importantă însă: jucătorii trebuie să fie sobri pentru a putea rezolva puzzle-uri. Maeștrii noștri de joc au dreptul să vă anuleze jocul dacă consideră că vreunul dintre jucători este în stare de ebrietate.

De ce ai vrea să vizitezi Escape Arena Escape Room?

Escape Arena Escape rooms sunt un mod minunat de a-ți petrece timpul alături de prieteni, familie, colegi sau persoane dragi. Vino să sărbătorești ziua de naștere, petrecerea burlacitelor / burlacilor sau să organizezi un team-building.

 • Să petreci timp cu prietenii
  Jocurile de escape room sunt o alternativă excelentă la bowling, biliard sau la cinema. Aveți garanția să vă distrați cu jocuri inteligente și puzzle-urile pe care le-am pregătit pentru dvs. în fiecare cameră de escape room. Este o modalitate foarte bună să-ți petreci timpul liber sau de a-ți începe seara într-un mod fun înainte de a ieși cu prietenii. Grup mai mare? Nicio problemă camera noastră se potrivește până la 8 persoane.
 • Un alt tip de întâlnire
  Ce altceva poate fi mai interesant, decât sa încerci să evadezi dintr-o cameră cu persoana iubită, urmată de o cină romantică în centrul orașului. Noi spunem ca v-a fi inedit! Dacă doriți, putem personaliza jocul, legându-l de data sau aniversarea dvs. specială. Dă-ne un apel în avans și te ajutam sa planuiesti o seara perfectă.
 • Iesire in familie
  Întrucât Escape Arena Escape Rooms se potrivește persoanelor de toate vârstele, deseori avem familii care se bucură de timpul lor împreună. Cel puțin o dată sau de două ori am avut chiar reprezentanți a 3 generații: copiii, părinții lor și bunicul au avut parte de distractie maxima!
 • Aniversari
  În fiecare săptămână avem oameni care sărbătoresc evenimentele lor speciale la Escape Arena Escape Rooms.
 • Team-building
  Multe companii au apelat la noi pentru ca munca în echipă este foarte importantă într-un Escape Room. Ieșirea din cameră vă va ajuta să testați colaborarea și nivelul de încredere în rândul colegilor sau pur și simplu să vă relaxați și să vă distrați în afara mediului de muncă.
Ok, m-ai convins, cum pot rezerva?

Escape rooms sunt o activitate populară, astfel încât sloturile de timp se ocupă rapid. Prin urmare, vă recomandăm să vă planificați vizita în avans. Cel mai ușor este să vă rezervați jocul online, alegând slotul pentru zi și oră în programul nostru. Dacă doriți să anulați, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil, cu cel mult 4 ore înainte. Atenție dacă întârziați, este posibil să fie necesar să vă scurtăm timpul de joc. Pentru detalii sau întrebări suplimentare, vă rugăm să ne contactați și vom face tot posibilul să vă ajutăm.

Cat costa?

Prețul depinde de numărul de jucători și de cand doriți sa ne vizitati(L-V pana la ora 17:00 avem prețuri mai mici), dar în mod normal variază între 48 RON și 90 RON de persoană. Puteți plăti împreună sau separat cu numerar sau card după joc.

Este sigur?

Desigur! Încercăm să evităm să folosim obiecte fragile sau ascuțite în jocurile noastre. Fiecare cameră este echipată cu camere de supraveghere care îi ajută pe gamemasteri să monitorizeze întregul joc. În caz de urgență, toate încuietorile și ușile sunt deschise automat.

Pot să cumpăr un card cadou pentru Escape Arena Escape Rooms?

Foarte buna idee! Multe persoane și-au surprins pe cei dragi cu un voucher cadou de la Escape Arena Escape Rooms. Nu trebuie decât să lăsați solicitarea aici și vă vom contacta cât mai curând posibil pentru informații suplimentare. Prețul certificatelor cadou corespunde numărului de persoane. Puteți citi mai multe aici.

Despre noi

Escape Arena Escape Rooms este o companie fondata în 2015, în București. Intre timp temele noastre de escape room au fost vândute în Germania, Dubai și pentru multe alte evenimente din Romania
Misiunea noastră este să construim camere de evacuare de înaltă calitate în întreaga lume și să oferim bucurie și emoții pozitive tuturor celor care joacă jocul.
Dacă doriți să deveniți partenerul nostru și să deschideți o cameră de escape room în orașul dvs., pur și simplu contactați-ne prin e-mail la contact@escapearena.ro

Mai aveți întrebări?

Sunați-ne! +40799777725

Ne puteți contacta, de asemenea, prin e-mail contact@escapearena.ro sau puteți utiliza canale extrasenzoriale dacă sunteți telepat :).